Nöjesguiden ordnar dagsfest med Akademikernas a-kassa

11:51 10 Aug 2018

Först fixade de en ny Shoreline-sten. Nu styr de upp fest med Nöjesguiden.

På lördag vankas det fest på Scandic Rubinen i Göteborg. Nöjesguiden arrangerar festen tillsammans med Akademikernas a-kassa, som installerat en ny Shoreline-sten vid ingången till festivalområdet. I dj-båset står NAMASTE, Android-Mona, Emilie Roslund, Fanna Ndow Norrby, Beidan och Ayan Jamal, Lisa Forslund, Ylva Howard och Cassandra Klatzkow. Dessutom blir det liveframträden från Molly Hammar, Jung och Amanda Winberg.

Som om inte det vore nog bjuder vi på tatueringar från Natasa Stanojevic och Thure Melander. Man kommer att kunna göra förvalda Broder Daniel-motiv och alla som tatuerar sig har chansen att vinna ett Yaki-band.

Vi fick en pratstund med Akademikernas kommunikationsansvarige Anna Wright.

Varför ska man komma på er fest?
– För att det lätt kommer bli den bästa festen där man inte kan ha tråkigt. Vem vill inte få en solidarisk tatuering, lyssna på grym musik och krama på varandra?

Hur kommer det sig att ni ställer till med fest? Borde inte ni vara upptagna med att ge pengar till arbetslösa akademiker?
– Vi har ändå stängt på lördagar så vi tyckte det var bra att passa på. Men allvarligt talat så har vi ett viktigt samhällsansvar i att få människor att gå med i a-kassan. Och för att upplysa om att vi faktiskt finns och att a-kassan är en bra sak ordnar vi med fest. Sedan vill vi såklart att folk ska ha kul.

Hur kommer det sig att ni har installerat en Shorelinesten på festivalen?
– Det kändes helt självklart att vi skulle ersätta den riktiga stenen nu när den är i Stockholm. Och i solidarisk anda så gör vi det den ber om - spelar Shoreline. Precis som Shoreline vill vi förmedla trygghet och hopp - både för dig själv och andra.

Festen pågår mellan 13 och 17.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!