Nöjesguidad: Miriam Bryant

Redaktion 13:10 22 Nov 2012

Göteborgs nya stjärnskott heter Miriam Bryant. På fredag spelar hon på Yaki-Da under Nöjesguidens 30-årsfest. Men innan dess ska hon kasta Döskalle & Mästerligt omkring sig.

MUSIK

Stora favoriter är Bon Iver, Mumford & Sons, och James Blake men jag simmar emot indie-strömmen allt mer. Gillar också så kallad kommersiell skit. Palla dansa i smyg liksom.

Dansband och Mars Volta. För mycket jobbigt på en och samma gång.

FILM

Shutter Island, Inception, Blood Diamond och Titanic. Alla har en gemensam nämnare. Leonardo Di Caprio är en fantastik skådis. Gillar även klyschiga chick flicks, why not liksom.

Twilight Saga, Breaking Dawn del ett och två.

MODE

Älskar mina Docs som funkar jämt och till allt. Och mönstrade leggings är som mjukisbyxor fast snyggt. Urban Outfitters är nice, samt American Apparel.

Gillar inte de där högklackade sneakers-skorna som började dyka upp för ett tag sedan. Verkligen blä.

KLUBB

Är ingen klubbtjej precis men jag älskar Nefertiti och Pustervik. Pustervik har soppbuffé i foajén varje måndag, japp! Det är fint.

Vet ej, jag har inte så höga krav egentligen. Men om något verkar jobbigt går jag inte in. Gött sällskap är viktigast.

KROG

Le Village, Kings Head, Kino... Älskar Paddingtons vid Redbergsplatsen, dit går vi jämt och ser på fotboll med familjen.

Gillar inte Vasa Viktoria. Otrevligt ställe.

KONST

Jag gillar när det händer saker i konst, när det finns ett budskap eller en tanke. Det är häftigt. Jag måste dock säga att jag inte är så bevandrad i konstvärlden... Gillar foto och dans.

Var på ett konstmuseum i Frankfurt och hade enormt tråkigt. En arg tysk vakt skrek på mig när jag fotade en målning av Victor Hugo. Dock sprang jag på Meg Ryan på vägen ut, men jag sa ingenting.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!