Nöjesguidad: David Sundin

Redaktion 13:48 6 Dec 2012

Veckans nöjesguide har inte bara myntat Filip & Fredriks frågelek "Bra eller anus", han är också urfadern åt Döskalle & Mästerligt.

David Sundin har jobbat med Killinggänget, 1000 Apor och i den stora reklamvärlden men driver också bloggen Fantasinyheter som nu också finns i bokform. Vi bad David att ta en promenad ned för minnenas aveny och kasta ut några Döskallar och Mästerligt åt Stockholms utbud av kultur och nöje. 

MUSIK

 Just nu lyssnar jag 100% på julmusik i allmänhet och på Mauro Scoccos senaste i synnerhet. Här är min julmusik-spellista. Jag har tagit bort Twisted Sisters julskiva från listan nu så välkommen in!

 Musik som är i reklamfilm. Som den där Hey giirl! I like your sty-yle! Ooo I like your style! Ooo I like your style! Ooooh I like your style! ooo I like your style. Den är ju rätt jobbig va. Hey girl, inget ont om din style alltså det är mest låten jag irriterar mig på, ok girl?

FILM

 Har skaffat en 3D-TV och har nu återigen ingen som helst anledning att gå på bio.

 Looper var fantastisk men det började klia i hjärnan på en och sen måste man hålla på och googla teorier och fundera och sitta med papper och penna. Pyttelite mindre krångligt nästa gång, Looper?

MODE

 David Beckhams myskläder från H&M. Det finns till exmpel en slags morgonrock där som är sydd av mysbyxa. Och den har en liten knappslå längst upp så man inte behöver ha den sådär öppen så man behöver inte ha nåt under. Det här är väl mer blottarmode kanske men ändå.

 I ingen film om framtiden har de en hockeypuck inuti örsnibben så vi utgår ifrån att det är ett mode som snart dör ut.

KLUBB

 Går inte på klubb längre. Förlåt.

  Om jag gjorde det skulle jag inte gilla en klubb med mycket folk och garderobstvång.

KROG

 Rolfs Kök. Yoi. McDonalds.

 Åt en hamburgare från Max häromdagen som gjorde mig ledsen. Jag älskar hamburgare och sist jag blev ledsen av en hamburgare var 1998 och jag hade köpt med mig en McFeast hem efter en kväll på krogen men jag var nog rätt full för det var en McFish och detta är en av mina största sorger i livet.

KONST

 Jag upplever all min konst via art.sy samt konstprojektet utantitel-2012.tumblr.com.

 Det finns ingen dålig konst bara dåliga glasögon.

TV

 Det enda jag ser på vanlig utsänd TV på utsatt tid är Historieätarna och Så mycket bättre. Så himla bra och mysiga TV-program!

 Försökte se remaken av Beauty and The Beast som var trogen originalet förutom den lille detaljen att The Beast var en skitasnygg kille med ett litet ärr i ansiktet. Kan tycka att det faller lite om inte The Beast är ful som jävla stryk.

SPEL

 XCOM! Hitman! Skylanders Giants! Minecraft!

 Spelade senaste Halo och... nä. Tror jag får ge upp Halo:andet. Trots allt hali-halo.

DRYCK

 Hemgjord öl från/med Det Lilla Köksbryggeriet! Det är som med kött man skjutit själv, det ger en god smakökning på ett par hundra procent. Resterande vätska = 100% Julmust. Eftersom yolomust.

 Något med körsbärssmak. Blä!

LÄSER

 Jag läser just nu ”Jag Bombade – Scener ur ett ståuppliv” och jag har mycket roligt åt den. Innan den läste jag Martin Luuks ”Ingen jag vet är i mitt träd” och där finns en text om en aids som jag kommer läsa många gånger till.

 Manual till bröstpump.

LÄNKTIPS

 Min pappablogg och min bok.

 404 Not found

 

David Sundins julspellista hittar du nedan. 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!