Nobisgruppens nya satsning

13:38 20 Sep 2019

Pizzeria Giretto är Nobisgruppens nya etablering på Östermalm.

På Nybrogatan i Stockholm har Nobisgruppen öppnat en helt ny pizzeria. En snabbtitt på menyn avslöjar 14 utsökta vedungspizzor som alla är egna tolkningar av italienska klassiker. Det erbjuds bland annat mängder av delikatesstoppingar, såsom exempelvis tryffelsalami, rökt lax och pesto genovese. Pizzabottnarna kommer att bestå av en blandning av italienskt mjöl och svensk grovmalt rågmjöl.   

Förhoppningen är att locka pizzaälskare från världens alla hörn, utöver maten och kvalitetsråvarorna förväntas stället bjuda på en vibrerande atmosför och en familjär känsla.
– Giretto är ett spännande projekt som inte liknar något annat i Stockholm. Vi tar något så klassiskt som en pizzeria och sätter vår egen prägel på det hela, framtidsplanerna är många, vi har redan planer på ett flertal restauranger under konceptet Giretto runt om i Stockholm, säger Gustavo Catenacci.

Pizzeria Giretto hittar du på Nybrogatan 16 i Stockholm, menyn kan du kika på här.

 

 

 

 

 

 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!