Nobis söker lägenhetstestare

14:03 14 Feb 2020

Gillar du att sova gott i nybäddade sängar, avnjuta goda måltider och arbeta i ett långsamt tempo? Då kan Nobis nya drömgig vara något för dig! 

Blique by Nobis söker nu en professionell lägenhetstestare. Arbetsuppgifterna går i kort ut på att checka in och kvalitetssäkra vistelsen i hotellets nya Longstay Studios, lägenheter anpassade för längre visiter. Anställningen pågår i tre dagar och innefattar allt vad en hotellvistelse innebär. Den enda hållhaken är att rekryten inte får lämna hotellet under den tre dagar långa arbetsperioden. Under dagarna består arbetsuppgifterna av att träna på hotellets gym, värma sig i bastun eller strosa runt och kolla på konst i hotellets Lounge. Nattskiftet går ut på att slumra sött, kort och gott.

– Vi vill vara Stockholms bästa alternativ för longstay. Lägenheterna är smakfullt inredda av arkitekter på Wingårdhs och som gäst har du tillgång till hotellets alla faciliteter i form av conciergeservice dygnet runt, och ett fitnesscenter med bastu och relaxavdelning. Vi letar helt enkelt efter en hotellälskande livsnjutare som vill kvalitetssäkra hela upplevelsen och utvärdera allt ifrån badrumsprodukterna från Byredo till ljudkvaliteten på lägenhetens Marshallhögtalare, säger Morsi Khaled, VD på Blique by Nobis.

Den lyckliga själ som får giget får även ta över hotellets Instagram för att hålla följarna uppdaterade om lägenhetsvistelsen samt lämna in en skriftlig rapport om helhetsupplevelsen på Nobis nya Longstay Studios. 

Tjänsten kan du söka här: https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23863843

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!