Nobelbergets sista marknad någonsin

Redaktion 12:13 20 Aug 2018

Den 26 augusti är det dags för Nobelbergets sista marknad någonsin, då arenan ska rivas i januari. 

Under de senaste åren har Nobelbergets marknad besökts av flera tusen besökare, och arrangörerna har bestämt sig för att avsluta med en riktig folkfest. Utöver de sedvanliga utställarna samt aktörer inom mat och dryck, har de även bokat ett gäng liveakter till datumet. 

Det är bland annat namn som Jonatan Johansson, Loney Dear och Jojje Wadenius som kommer att uppträda under dagen. 
– Eftersom att det är den sista marknaden någonsin i det här formatet, där man kan strosa runt i solen med en gin och tonic i handen, så vill vi slå på den stora trumman, säger Thea Mårdbrant, initiativtagare. Vi är en salig blandning människor som står bakom marknaden, och resultatet är en go mix av sånt vi själva tycker är kul, fortsätter hon. Jag tror att vi alla kommer sakna den här härligt spretiga arenan som är vår marknad. Marknaden på söndag blir lite av en rivningsfest. 

Totalt kommer cirka 50 utställare, 24 aktörer inom mat samt tre mikrobryggerier att finnas på plats under dagen, som pågår mellan 11-18 den 26 augusti. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!