Niklas Ekstedt säljer mat på 7-Eleven

15:21 31 Mar 2020

7-Eleven på Humlegårdsgatan och Niklas Ekstedt har dragit igång ett samarbete.

Niklas Ekstedt som driver såväl restaurang Ekstedt som Hillenberg och Tyge & Sesil har gjort gemensam sak med Glenn Lundkvist som är franchisetagare för 7-Eleven Humlegårdsgatan. De ville båda göra något för de kunder som inte längre kan vara ute i kvarteret på samma sätt som tidigare. Det landade i att mat från Niklas krogar går att köpa på 7-Eleven.
– Jag bryr mig om mina kunder och mitt kvarter. Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots Coronaviruset. Säger Glenn Lundkvist, 7-Eleven Humlegårdsgatan.

Samarbetet startar idag den 31 mars på 7-Eleven Humlegårdsgatan och första rätten ut är Niklas Ekstedts viltköttbullar. Priset för rätten är 95 kronor. Hur länge samarbetet pågår vet ingen i dagsläget.
– Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst, säger Niklas Ekstedt.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!