Niklas Ekstedt och Kåken lämnar plats för Supperfamiljen

15:06 14 Sep 2017

Efter tio år med många olika koncept och en rad priser på hyllan lämnar Niklas Ekstedt Regeringsgatan 66, som tas över av Supperfamiljen. 

Den nya krogen är på 800 kvm och kommer att bestå av flera matsalar, barer, en bakficka och en terrass. Till skillnad från Supperfamiljens andra ställen blir inriktningen denna gång inte sydamerikansk. Planeringen av det nya konceptet har pågått i flera år.
– 
Vi har länge letat efter rätt lokal och äntligen hittade vi ett ställe som har allt vi sökt efter, säger Martin Karlsson från Supperfamiljen, som idag drivs i samarbete med Stureplansgruppen.

Restaurangen börjar byggas vid årsskiftet och öppningen är planerad till början av 2018. Vad som kommer att hända framöver under Niklas, och även Kåkens, sista månader kommer att presenteras löpande på niklas.se samt på Kåkens Instagram.

Kåken som koncept kommer dock att leva vidare "i ny form" och på en ny plats, och mer information om vad det innebär utlovas under 2018.

Läs även: Nattklubben Kåken stänger ner

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Batikhäxan möter Sandhäxan

Clara Popenoe Thor har besökt "Jerka" Johanssons restaurang Sandhäxan. Med sig tog hon en bingobricka med saker hon trodde att han skulle säga under intervjun.

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!