New Black och Noomi Rapace släpper kollektion

15:53 19 May 2017

New Black släpper på lördagen en ny kollektion tillsammans med skådespelaren Noomi Rapace. Tydligen är hon och klädmärkets ägare mycket goda vänner och har ätit middagar och hängt och haft det kul i fem år – något som lett till de här kläderna. Vi ställde några frågor till Elias Gillberg, en av grundarna:

Varför Noomi?
Noomi har varit med och supportat New Black nästan från allra första början. Hon har alltid kommit med input, uppmuntrat och inspirerat så när vi bestämde oss för att göra vår första kollektion med fokus på vår kvinnliga kund så kändes det helt naturligt för oss att fråga Noomi om hon var sugen på att göra den tillsammans med oss.Vad innebär det att vara inspirerad av "incognito travelling"?
Ibland när man reser kan det vara skönt att kunna gömma sig i sina kläder. En överdimensionerad luva eller en keps med böjd skärm kan ge dig möjligheten att resa incognito.

Hur kan man märka på kläderna att de är sprungna ur "real friendship" jämfört med när det kommer från en ren affärsuppgörelse?
Jag tror att kollektionen speglar Noomi och New Black tydligare än vad den annars hade gjort. Plaggen vi har designat är resultatet av en rak och ärlig kommunikation där vi inte behövt kompromissa så mycket som man kanske måste om vänskapsrelationen inte hade funnits där.

Stad: 
Kategori: 
2 Visa kommentarer (2)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!