Nelly Kronstrand spår 2021

10:00 25 Dec 2020

Ingen passar så bra i munskydd som Nelly Kronstrand. Hon tror att Nöjesguiden har satt sin sista potatis.

Vad var det bästa med 2020?
– 2020 går nog inte till historien som ett roligt år för nån annan än de företag som producerade handsprit och munskydd. För mig personligen har det dock varit roligt att titta på mitt bankkonto och alla de pengar jag har sparat på att göra ingenting. Jag längtar efter att få bränna dem på feta resor när det blir möjligt.

Vad var det värsta med 2020?
– Att jag läst Samtal med vänner av Sally Rooney för sista första gången. Önskar att jag hade den oläst.

Hur drabbade pandemin dig personligen?
– När gymmen stängde och man slutade röra på sig gick jag upp 10 kg. Fast allt satte sig på min röv, så den är ju rätt bra nu. I och för sig är väl den nya trenden att man ska ha liten rumpa, men jag tror Kim K-komplexet kommer komma tillbaka, så jag tror att jag behåller den post-pandemin.

Vem var roligast på Instagram?
@Hannalicious.

Vad ser du fram emot 2021?
– Att stå och trängas med massa okända personer i köer, på tunnelbanan, bussar, flygplan. Den här avståndsgrejen har fått mig att inse att jag har motsatsen till social fobi. Jag vill nuddas med allt och alla. Hela tiden. Jämt.

Vem blir the next big thing?
– Josie Man!!!! Hon är typ inte ens människa, utan en söt liten brittisk alv som gör musik. Kom ihåg vart du läste det först!

Vad blir trendigt?
– Efter minimalism kommer maximalism. Efter pyjamas kommer tiden då alla kommer klä sig som påfåglar och krokodiler. Modet kommer vara fruktansvärt fult, men jag välkomnar det.

Vad slutar vi med?
– Munskydd och det är faktiskt lite synd för alla säger att jag passar sjukt bra i munskydd. Och bara det att man spar massa tid och pengar för att man slipper borsta tänderna och bleka tänderna...

Vad blir årets stora skandal?
–Vaccinet. Jag ser fram emot att få ett tredje öga och en extra tå.

Vem/vad har satt sin sista potatis?
– Jag är ledsen att behöva säga det, men det är faktiskt Nöjesguiden. Jag sa det till Frasse när vi sågs sist. Ni behöver bli lite skönare. Kanske pepparkakor skulle funka? Det sägs ju att man blir snäll av att äta riktigt många peppisar. Risken är ju att man blir lite pruttig, men redaktionen kanske ändå jobbar hemifrån?

Vem/vad kommer att få aningen för mycket utrymme i massmedia?
– Det vore ju helt sjukt om det var Tegnell ett år till. Är vi inte lite klara med honom nu? Men det finns fler. Zlatan, Trump, gubben som äger Ebba Buschs hus. Alltid dessa män. Jag önskar verkligen att det blir en kvinna som får alldeles för mycket utrymme och som vi blir helt jävla less på att läsa om nästa år. Nu vet jag: Kamala Harris! Jag älskar henne!

Vem/vad kommer få aningen för lite utrymme i massmedia?
– Han med pinnen – Armand Duplantis. Han är verkligen gudomlig när han svingar sin stav och så påminner han faktiskt lite om min förra pojkvän, fast dubbelt lång. Jag fattar bara inte hur han kan räknas som svensk?

Vem skulle du vilja byta liv med?
– Jag kan verkligen undra hur det är att vara den norska prinsessan Märtha Louise som bränner alla de kungliga miljonerna tillsammans med shamanen, spökena och andarna. Starkt att våga vara allt annat än det som förväntas av en.

Vad kommer vi låtsas gilla?
The crown???? JAG. FATTAR. INTE. GREJEN.

Vems klädstil vill vi sno?
– Alicia Vikanders. Så perfekt, sval och elegant, och för alltid mitt frikort.

Vem kommer vi att störa oss på?
– Jag stör mig på alla som stör sig. Hur orkar de? Har du inget snällt att säga så säg ingenting alls, annars kommer jag fan kick-flippa dig i ansiktet som min bästis Vera skulle sagt.

Har du något nyårslöfte?
– Nej, vet du. Jag lyckas aldrig hålla nyårslöften, så i år lovar jag att inte lova nåt. Fan, tänk om jag inte lyckas hålla det…

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar