Myrna Lorentzson spår 2021

18:50 26 Dec 2020

Myrna Lorentzson skulle offra tre-fyra människoliv för att bli av med shoppa-knappen på Instagram. Nästa år skulle hon vilja byta liv med Fredrick Federleys pedofildömda sambo.

Vad var det bästa med 2020?
– så glad att rektor hamid e borta!!!! hatar seriösa twittrare. alltid förstörd dag när hans dumma avatar dök upp i flödet, jämte en “tråd” om “nått han lärt sig”. cancel erik helmersson-twitter 2021.

Vad var det värsta med 2020?
– peter wolodarski.

Hur drabbade pandemin dig personligen?
– peter wolodarskis tweets om presstöd.

Vem var roligast på Instagram?
– omg, paow. Kan inte FATTA att hon la ut den bilden på sig själv när hon har nedslipade tänder. det är bortom allt såå generöst. Jaja hon är en tokig rasist, men man måste kunna skilja på verk (hennes nedslipade tänder) och person (en tokig rasist).

Vad ser du fram emot 2021?
– att folk ska sluta använda munskydd. Framförallt snygga munskydd. finns inget värre än snygga munskydd. gud blir arg när jag tänker på det. samma med snygga träningskläder. Jag är också ytlig men har i alla fall vett att skämmas över det. skulle ALDRIG bära ett snyggt munskydd. Känner för snygga munskydd som min kille känner för charader, det är pinsamt att blotta sig själv på det sättet. (Att se bra ut i munskydd är dessutom Autonom vänster appropriering)

Vem blir the next big thing?
– christoffer nyqvist. Förlåt christoffer känns som det här typ e tredje gången jag benämner dig i sånt här sammanhang. Obehagligt av mig... tycker du är en av få roliga svenska komiker bara…

Vad blir trendigt?
– va offline, solidaritet framför empati, skam, second hand, att acceptera sitt utseende, resa med tåg… Va inomhus. fan … jag saknar att va inomhus.

Vad slutar vi med?
– prenumerera på DN (ett budskap riktat mot framförallt mig själv). vi slutar borra i väggar (ett budskap riktat mot framförallt mina grannar). Och så slutar vi använda foodora, uber eats, wolt, mathem (skoja) osv när vi är hungriga. lata jävla… ni har för mycket pengar. skänk mer. Jag skojar inte. skänk mer. Ni är vuxna människor!!!! som bor en halv sekund från femton olika matställen!!! köp er egen mat!!!!!

Vad blir årets stora skandal?
– Bulletin sponsrar en polis på TikTok vars kanal går ut på att filma när han misshandlar invandrare.

Vem/vad har satt sin sista potatis?
– shoppa-knappen på instagram, finns inget jag hatar mer än den. Skulle offra 3-4 människors liv för att bli av med shoppa-knappen på instagram

Vem/vad kommer att få aningen för mycket utrymme i massmedia?
– influencers barn, stackare. Har historien om Penny Schulman lärt er inget?

Vem/vad kommer få aningen för lite utrymme i massmedia?
– Victor Malm. Har ingen motivering. Han kommer säkert få alldeles lagom med utrymme men känns som jättemånga sagt något om victor malm i dessa prognoser och jag vill inte vara utanför...

Vem skulle du vilja byta liv med?
– Fredrick Federleys pedofildömda sambo. Då händer det åtminstone nått xD

Vad kommer vi låtsas gilla?
– Nått fult plagg som blir trendigt säkert. Glömmer aldrig korsett över skjorta, också känt som 9/11 för tjejer.

Vems klädstil vill vi sno?
– jag är så trött på stilar! Vill inte ha någon stil! så dyrt och energikrävande att underhålla. jag orkar inte. Det här året blir det kanske bara svarta kläder på vintern och vita kläder på sommaren. Å så får det va med det

Vem kommer vi att störa oss på?
– om inte allt offrar-skryt upphör kommer vi absolut (fortsätta) störa oss på det. “Vad gör DU för att stoppa smittspridningen? Själv har jag inte träffat någon, inte en endaste person, inte EN ENDA sen i mars! Mina barn (9, 7 och 5 år) saknar mig men i framtiden kommer de känna sig stolta över sin ansvarsfulla förälder. Jag har heller inte gått utanför dörren på 6 månader, lever på färg jag slickar av väggarna, och så vatten förstås. det känns så jävla tråkigt :( men försöker vara stark!”

Har du något nyårslöfte?
– Börja dricka alkohol igen, inte posta tiktoks nån annanstans än tiktok. Använda sociala medier mindre. Ha roligare men bli tråkigare! Skriva 1.7 på högskoleprovet. Säkert mer som jag inte kommer på nu.. Nåväl. tack för ni titta, kram.

Läs Myrna Lorentzsons blogg här.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!