Münchenbryggeriet öppnar Winter Beergarden

15:02 29 Oct 2020

I somras öppnade Münchenbryggeriet en beergarden på sin innergård. Nu flyttar konceptet in i deras största lokal. 

Höstvädret är här och när graderna börjar krypa ner blir det allt mindre lockande att sätta sig för att dricka öl på en uteservering. Det har fått gänget bakom Münchenbryggeriets Beergarden att tänka till. Nu lanserar de konceptet Winter Beergarden - en beergarden inomhus. Det öppnar upp i den 1000 kvadratmeter stora Mässhallen på Münchenbryggeriet.

I lokalen kommer man kunna köpa öl, äta mat och lyssna på musik. Ölen kommer från Münchenbryggeriets egna mikrobryggeri. Menyn erbjuder både klassisk och modern hantverksöl. Det serveras även cocktails på närproducerad Gin och Whiskey. I deras foodcourt finns det att välja mellan bland annat smörrebröd, taco och österrikisk schnitzel. Det kommer både vara livemusik och Djs. Med tanke på den stora lokalen utlovas också möjlighet att hålla avstånd till andra gäster. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!