MTV lanserar sexemojis

14:10 1 Dec 2015

MTV lanserar mobilkeyboarden SafeSext och äntligen kan du tala sexuellt klarspråk med endast emojis. 

Den 1 december är det World AIDS Day vilket MTV valt att uppmärksamma ordentligt i år. De släpper MTV SafeSext Keyboard, som låter dig addera kondomer till ditt sextinggame. Tanken är att det ska bli lättare att föra frågan om säkert sex på tal, genom att helt enkelt kunna droppa en kondomemoji i dina allra sexigaste sms till ditt haff. 
 Idag är emojis en självklar del av ungdomars kommunikation och används världen över. Vi hoppas att våra nya sex-emojis ska få fler unga att prata om säkert sex, på ett naturligt sätt, säger David Lincoln Blom, produkt- och marknadsdirektör för MTV i Norden i ett pressmeddelande.

Keyboarden har också fått en tillhörande kortfilm, där standardiserade sextingemojis som bananen och OK-tecknet får liv och ägnar sig åt säkert sex tillsammans med sin nya kondomkompis. Bakom filmen, som har taglinen "g
ör förspelet till en trekant – lägg till en kondom”, står Angus Wall. Han har vunnit två Oscarstatyetter i kategorin Best Film Editing för The Girl With The Dragon Tattoo och The Social Network samt jobbat med Game Of Thrones. Där har vi en karriär som gör en redo att dokumentera symboler i människostorlek som knullar.

Om du vill praktisera säkert smssex finns keyboarden för nedladdning nu, på såna ställen där du vanligtvis laddar ner saker till din telefon.

Läs också: Finland lanserar "typiskt finska" emojis.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!