Mr French Group växer så det knakar med en rad krogar i Stockholm, Visby och Åre. Nu har gruppen värvat Robin Ogestadh som koncernens övergripande barchef.
Robin har ett gediget CV från cocktailvärlden och kommer senast från Asian Post Office där han skapade fenomenet "den gröna drinken", Thai Basil. Nu ska han stötta Mr French-restaurangernas barer med koncept, effektivitet och en röd tråd mellan krogarna.
Grattis till nya jobbet! Vad blir dina primära uppgifter?
– Tack det känns jättekul. Just nu är det mycket förberedelser inför sommaren. Det är många stora ställen som F12, Strandbryggan och Kallis där man säljer hög volym. Jag tittar på avtal med leverantörer och fungerar som en coach till barcheferna. Jag ska försöka effektivisera jobbet bakom barerna så vi kan leverera en bra och högkvalitativ produkt på alla enheter. Det blir ett utmanande jobb men jag är jättetaggad.
Får vi se en ny Thai Basil?
– Det blir en svår nöt att knäcka, men jag filar på några idéer till sommaren, säger Robin Ogestadh.
Robin Ogestadh tillträdde sin nya tjänst den 15 februari.