Mr French relanserar sig som Dinner Club

11:32 28 Feb 2018

Restaurangen har återigen genomgått en renovering, denna gång modell större. Nu öppnar nya Mr French.

Det är konceptdesignern Robert Bohman som ligger bakom uppdaterade Mr French, som bland annat har fått en helt ny bardel och ett flertal chambre separées. Och ambitionerna med den nya interiören är allt annat än låga.
– Mister French ska vara ett ställe som är livligare och mer internationellt än andra krogupplevelser i Stockholm. Nu har vi anpassat konceptet, lokalen och laget bakom för att skapa en dinner club av högsta kvalitet, säger Calle Eriksson, nöjeschef för Mister French.

Under de kommande månaderna satsar Mr French på livemusik tillsammans med Hoss Sthlm, och först ut är Soul Company med Blenda följt av Cornelia Jakobs.
– Vi vill att det ska vara en bubblande restaurangmiljö, med hög puls, där bar- och restauranghänget alltid gränsar till fest, säger Calle Eriksson.

Konserterverksamheten är gratis och kommer att löpa under onsdagar till lördagar i mars månad.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!