Movits! utlovar den bästa spelningen hittills

Jakob Romin 16:38 14 Jan 2019

Redan i december var det tänkt att Movits! skulle komma till stan för en spelning, men käppar i hjulen sattes. Tur ändå för nu har vi fortfarande en kommande spelning att se fram emot med trion. 

Decemberspelniningen skulle ha ägt rum på Lisebergshallen. Nu blir det istället en januarispelning på Trädgår´n. Vi slog en pling till bandets Johan Rensfeldt för att få reda på mer. 

Hej Movits! Vad var det egentligen som hände? 
– Produktionen blev lite försenad men det var tur i oturen nästan. Det var bättre att allt kunde landa.

Trots att spelningen inte sker på Lisebergshallen som var planerat i december kommer samma storslagna scenshow äga rum.
– Allt är intakt, så det känns asfett. Den enda skillnaden är att den första spelningen blev i Stockholm istället för Göteborg. Dock blir det Malmö dagen efter Göteborg så det blir en rolig helg när P3 guld är i stan också. Göteborg är ju jävligt ”alive” den helgen. 

Med sig på spelningen kommer de att ha Maxida Märak och Reyn, två artister som skiljer sig ganska mycket från varandra och Movits! själva.
– Vi vill ha supportakter som är lite annorlunda och bjuda publiken på något de inte förväntar sig, sedan blir ju kvällen lite längre också, säger han och lägger med ett skratt till att det inte skadar att Maxida också är från Norrbotten. 

Tidigare spelningar bandet gjort i Göteborg har nästan alltid ägt rum på Pustervik, men denna gången blev det alltså Trädgår´n istället. 
– Pustervik har varit så jävla bra alla gånger, men vi är på nya ställen i alla städerna. Dessutom på lite större ställen.

Vad kan Göteborgspubliken förvänta sig på fredag? 
– Det bästa Movits!-giget vi gjort i Göteborg hittills, vi har nog aldrig varit så många på scenen som vi kommer vara då. Sen är ju många artister i stan, så vi sonderar terrängen och ser om vi kan få in någon hemlig gäst. 

Är det någon spikad som du kan säga redan nu? 
– Nej vi får helt enkelt vänta och se, det är mycket ”häng på det finns bärs i logen” nu, haha. 

Den 18 januari uppträder Movits! med gästerna Maxida Märak och Reyn på Trädgår´n.

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!