Misshumasshu stänger

Redaktion 10:08 19 Jun 2024

Adam & Albins populära restaurang ska renoveras.

Den 29 juni stänger Misshumasshu. Men inte för gott. Restauragen, som drivs av kockduon Adam Dahlberg och Albin Wesssman, som även har Solen och Adam/Albin, ska få ett ansiktslyft och öppna igen i januari 2025. 
– Efter fem fantastiska år säger vi tack till Misshumasshu i dess nuvarande form och ser fram emot att starta arbetet med att utveckla restaurangen. Vi vill inte avslöja för många detaljer, men våra gäster kommer kunna förvänta sig en storslagen upplevelse som är både bekant och helt ny, säger Adam Dahlberg i ett pressmeddelande.
– Vi har länge planerat att utöka ytorna för Misshumasshu i Birger Jarlspassagen, och nu är tiden äntligen inne. Vi sätter igång en omfattande renovering redan nu i sommar. Vi kommer att sakna våra fantastiska gäster under hösten, men vi lovar att återvända starkare och bättre än någonsin efter årsskiftet, säger Albin Wessman.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!