Michelinkock till The Lodge

Redaktion 10:11 27 Jan 2021

Spahotellet i Veberöd får förstärkning.

Det är den tidigare Sav-krögaren Alexander Fohlin som nu tar över grytorna på The Lodge i Veberöd. Alexander kommer att utveckla matupplevelsen tillsammans med Tilda Holmqvist som är F&B Manager, och resten av köksteamet. 
– Jag sökte mig till The Lodge eftersom jag tycker att naturen och omgivningen runt restaurangen passar min matfilosofi där jag kan väva in skogen i matlagningen på ett naturligt sätt, säger Alexander själv i ett pressmeddelande. 

Råvarorna kommer bland annat att komma från landskapet runt The Lodge som Alexander är väl bekant med och från skogen på Romeleåsen som han har vandrat mycket i genom åren.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.