Michelinkock till The Lodge

Redaktion 10:11 27 Jan 2021

Spahotellet i Veberöd får förstärkning.

Det är den tidigare Sav-krögaren Alexander Fohlin som nu tar över grytorna på The Lodge i Veberöd. Alexander kommer att utveckla matupplevelsen tillsammans med Tilda Holmqvist som är F&B Manager, och resten av köksteamet. 
– Jag sökte mig till The Lodge eftersom jag tycker att naturen och omgivningen runt restaurangen passar min matfilosofi där jag kan väva in skogen i matlagningen på ett naturligt sätt, säger Alexander själv i ett pressmeddelande. 

Råvarorna kommer bland annat att komma från landskapet runt The Lodge som Alexander är väl bekant med och från skogen på Romeleåsen som han har vandrat mycket i genom åren.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna. 

Senaste krogrecensionerna i Malmö

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!