McDonalds börjar med hemkörning

07:07 3 May 2018

Nej, det är ingen skitnyhet från typ Australien. Det handlar om Sverige.

Nu kan Nöjesguiden exklusivt avslöja att McDonalds börjar med hemkörning i Sverige. Från och med den 3 maj går det att beställa den populära restaurangens mat via Uber Eats i Stockholm. Till att börja med kan man välja att beställa från sitt favorit-McDonalds av Solnavägen 17, Globen, Vasagatan 24, Kungsgatan 4, S:t Eriksgatan 32 och Folkungagatan 50.

Den 17 maj blir det ännu svårare att välja. Då tillkommer Hornsgatan 88, Slussen, Sveavägen 71, Götgatan 91, Liljeholmen, Centralen, Sergelgatan 4, Hötorget, Regeringsgatan 20 och Karlaplan 13. Öppettiderna för McDelivery är klockan 11 till 23 alla dagar i veckan.

När resten av landet får njuta av hemkörd mat från den populära restaurangen är oklart, men det är på gång.
– Vi är övertygade om att gästerna kommer att uppskatta möjligheten att få maten levererad och vi står beredda att erbjuda den här möjligheten i fler städer runt om i Sverige, säger Henrik Nerell, presschef på McDonalds Sverige till Nöjesguiden.

Stad: 
Kategori: 
3 Visa kommentarer (3)

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Grus Grus

Att Grus Grus vid Odenplan bär släktskap med Tranan märks inte bara på läget, utan bland annat också namnet då detta är den latinska benämningen på fågeln.

Rawbata

Rörstrandsgatan har alltid varit ett restaurangstråk att räkna med, och det senaste halvåret har det nästan blivit fånigt.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!