Max släpper hemburgarlåda

13:35 8 Apr 2020

Grilla din egen Grand Deluxe. 

Max fortsätter på hemleveransspåret. Efter den specialanpassade burgaren Delivery Cheesy kommer nu Hemburgarlådan. Den senare är ett gör-det-själv-kit som innehåller alla ingredienser du behöver till fyra Grand Deluxe, och kan beställas via Max samtliga kanaler. Du kan få den utkörd, fiska upp på valfri restaurang eller beställa genom drive in.

Hemburgarlådan finns att köpa på Max restauranger från och med torsdag den 9 april.
– Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en MAX burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept, så balansen blir perfekt – jag vet vad jag kommer grilla i påsk, säger Christoffer Bergfors som är vice koncernchef på MAX. 

Lådan innehåller Grand Deluxe-kött, MAX eget Friscobröd, cheddarost, MAX originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. Hela kalaset kostar 149 kronor. Det går även att lägga till fyra Lava Cakes som dessert, varpå priset hamnar på 199 kronor.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!