Foto: Jarran Flokkmann.

Mat och dart på Sveriges första Oche

14:28 17 Jun 2021

Det norska gastro gaming-konceptet har nått Göteborg. 

Oche är en modern dartklubb kombinerat med restaurang som tidigare bland annat finns i Oslo, Amsterdam och Brisbane. Nu kommer turen till Göteborg där Ocho öppnar sin första svenska restaurang på Järntorget. 
– Vår första svenska restaurang bjuder göteborgarna på 700 kvadratmeter actionfylld och modern dart, förhöjda smakupplevelser och hantverkscocktails. Den perfekta mötesplatsen för firanden, födelsedagar, happy hour, after work eller kick-off, säger Troy Warfield som är vd på Oche. 

Menyn på Oche är framtagen av Michael Lunga och Niels Van Halen, och består av rätter som tuna tataki, tortillas och pizzor. På dryckesfronten är det framför allt drinkar som står i fokus. 
– Det är utmanande och roligt att utveckla en meny med rätter som passar fartfyllda omgångar med dart, men som ska vara tillräckligt bra för att kunna njutas också utan att spela. Vi känner oss väldigt nöjda och hoppas att göteborgarna håller med när de provar, säger Niels Van Halen och Michael Lunga.  

Oche ligger på Norra Allégatan 5 och har plats för 14 dartbanor samt 120 sittplatser.
 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Spice Room

På restaurangtäta Magasinsgatan har gänget bakom den lilla kedjan Masala Kitchen öppnat nytt.

Krogrecension: Human

Den gamla sportbaren på Risåsgatan är totalt utblåst och ett minne blott. Nu har Årets Kockvinnaren Martin Moses och hans krögarkollegor tagit över.