Foto: Stina Östlund

Markus Krunegård gör fyra unika kvällar på Mosebacke

10:19 9 Mar 2023

Traditionen med Krunegård på Mosebacke fortsätter. Mellan den 19 och 23 september blir det fyra kvällar med helt olika teman.

I ett pressmeddelande berättar artisten själv om upplägget:
– Jag hade tänkt låta alla vila från konserter med mig och mitt gäng under detta år men det känns för sjukt att helt låta bli. Det har dessutom blivit en av få återkommande saker i mitt liv att spela i Stockholm i slutet av sommaren, en tradition precis som tomten, så årets enda konserter ges och hörs och görs på Mosebacke. Fyra shows only sen är det 2024.

Under en vecka intar restaurangen ”Krunehof” Mosebacke. Denna gång är det ”Septemberfest” som står på agendan:
– Jag har aldrig varit på festen i München i oktober men det verkar kul o fritt så Krunehof @ Mosebacke får bli Septemberfest i oktoberfests anda.
 

Alla speldatum

19/9 – Rock på finska
”Vi går ut stenhårt, det är som det låter en kväll på finska, ingen cynism, inget slicka uppåt sparka neråt, ingen fika, inget o ena sidan o andra sidan bara raka rör och no bullshit. Kom som du är!"

20/9 – Trubadurkväll på svenska
”Stället har en stark TRADITION av trubadurism som jag inte vill missa att ansluta till, unplugged säger nån, trubadur säger jag. Jag hoppas på kompmusiker med mkt erfarenhet från Kisa värdshus & Loftahammars pizzeria.”

22/9 – En OVANLIG konsert på svenska
”Ovanligt/vanligt. Rätt/fel. Septemberfest @ Mosebacke går här in i slutfasen men ingen på scenen kommer känna sig säker.”

23/9 – En VANLIG konsert på svenska
”Lika vanlig som norm core är normalt, lika sjukt som en frisk människa, kom o upplev ett vanligt gig."

”Som ni märker är de två sista konserterna en smula vagt beskrivna, det är för att dom är det, vaga, men det är ju spännande med tunn is.”

Biljetter släpps fredagen den 10 mars klockan 10:00. 

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!