Måns Zelmerlöw släpper whisky

15:02 4 Mar 2022

Tillsammans med parhästen Alexander Wiberg lanserar artisten och entreprenören Chevaleresk 01 - Primavera. 

Alexander Wiberg och Måns Zelmerlöv har båda ett långvarigt intresse för single malt whisky, och nu släpper Chevaleresk-duon en serie i samarbete med High Coast Whisky. Serien består av fyra olika whiskies inspirerade av de fyra årstiderna och först ut är Chevaleresk 01 - Primavera som kommer till beställningssortimentet den 14 mars. 

Eftersom Chevaleresk är väldigt intresserade av Italien föll det sig också naturligt att döpa de olika produkterna till de italienska namnen för respektive årstid: Primavera (vår), Estate (sommar), Autunno (höst) och Inverno (vinter).

Chevaleresk 01 - Primavera är en mix av bourbonfat och amerikansk ek och har en alkoholstyrka på 51,2 procent. Smaken beskrivs som relativt kryddig inbäddad i en filt av vaniljsötma från bourbonfat med en svans av rök. Totalt släpps Chevaleresk 01 i 1 000 flaskor och prislappen ligger på 1 250 kronor.

Whiskyn lanseras i beställningssortimentet med dolt artikelnummer och för att få tillgång till detta behöver man antingen prenumerera på High Coasts nyhetsbrev eller följa Chevaleresk på sociala medier.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Fei

Lägst upp i Petter Stordalens senaste hotellkomplex, ute på Lindholmen, ligger restaurang Fei. En kinesisk tillflyktsort med utsikt över Göteborgs hamninlopp. Byggherren till fastigheten som restaurangen och hotellet ligger i är den kinesiska biltillverkaren Geely, mångårig ägare till Volvo. Med en ambition om att skapa en kinesisk restaurang i absoluta toppklass, öppnade ägarna upp plånboken på vid gavel och importerade både stora delar av inredningen, samt några enligt utsago, riktigt vassa kinesiska kockar.

Krogrecension: Bord

Vi hann knappt torka tårarna efter Agrikulturs avsked till den intima lokalen på Roslagsgatan 43 innan tronföljaren Bord hade öppnat på samma adress.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!