Manifestgalan

13:41 5 Feb 2013

Foto: Fredrik Etoall

På fredag anordnas den elfte Manifestgalan i ordningen. Musikpriset är instiftat av SOM (Sveriges Oberoende Musikproducenter) och delas ut, efter en gala i Göteborg, på Nalen i Stockholm. 20 priser ska delas ut till totalt 69 olika artister, på galan med våra favoriter Kakan och Julia som konferancierer. 

På scen under prisutdelningen uppträder Mariam the Beliver, Blood Music och Chords. Lite senare när alla vinnare är utsedda är det dags för NG-älsklingen Min Stora Sorg och Malmöbandet MF/MB/ att köra varsitt gig på den stora scenen. 

Förra helgen delades Manifestpriset för årets musikvideo ut i Göteborg, och gick till Urban Cone och Lucas Nords video, regisserad av Mats Udd. Av de 69 olika nominerade artisterna märks bland annat Stockholmsprisnominerade Toni Holgersson och First Aid Kit (vad annars?).

Efterfesten ordnas av Uniform Beat med Adam Rickfors, Callaway & Rosta, Mayka, Molitor, PANG!, Smith & Thell och We Are Legends With Guests som dj:s. 

Manifestgalan börjar kl. 19 på kvällen den 8 februari och är öppen för allmänheten. Biljetterna kostar 150 kr och kan köpas här

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!