Månadens singlar september

19:05 30 Sep 2018

Nu när det officiellt äntligen är höst levererar våra favoriter perfekta singlar för morgnar när man behöver vira halsduken ett extra varv. Jag är imponerad över att september månad har nått sitt slut och jag helt har duckat att bli utsatt eller få mina näthinnor besudlade av ett wake me up when september ends-skämt. Grattis till mig! Samtidigt är jag imponerad över faktumet att man tydligen kan ligga efter med plugget när det gått hela tre veckor av terminens första kurs på universitetet. Tror jag tagit uttrycket ”Det finns omtentor, inga omfester” lite för bokstavligt. Grattis till mig? Oavsett ett positivt eller negativt grattis borde riktas till mig är det iallafall dessa singlar som gått varma i mina spellistor under september.

För den som har svårt att släppa taget om sommaren passar Madi Banjas nya singel Azonto perfekt. Det är ju sommar någonstans på jorden. Den som däremot välkomnar kylan med öppna armar borde omge sig med tonerna av Lana Del Reys Mariners Apartment Complex. Eller ännu bättre - Robyns pulserande Honey.

Priset för månadens remix går till Kelela som pumpat ut två stycken. LMK har fått en magisk rework med gästverser av Princess Nokia, Junglepussy, Cupcakke och Ms. Boogie. Den bästa av de bästa producenterna, Kaytranada, har gjort det igen och förvandlat Kelelas Waitin till en basig dröm.

Kanye West och Lil Pump har släppt en absurt catchy singel i I Love It. Textraden ”Your boyfriend is a dork, McLovin” förtjänar liksom nobelpris i litteratur. Slutligen har både Majid Jordan och Khalid släppt mysiga men  grymma singlar i All Over You och Spirit respektive Better

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!