Månadens singlar oktober 2018

00:00 1 Nov 2018

31 vackra dagar av årets bästa månad oktober har flugit förbi. Självklart är jag partisk, jag fyllde faktiskt år och firade i typ fyra dagar. Hade ingen aning om att jag hade så mycket saker jag ville göra och så mycket energi att göra mig av med. Kanske var det den sista vågen av ungdom som behövde lämna min kropp. Jag fyllde förvisso 23 och jag vet inte om det ens är lagligt att fortfarande ha ungdom i sig vid den åldern? Oavsett är den borta nu, jag har lika mycket ork som solen som går ner klockan 17. Jag lagar stora portioner korvstroganoff endast utifrån en nostalgisk mättnad och önskar att världens bästa serie Paradise Hotel hade flera avsnitt per vecka. Efter att jag kollat klart på extra material och eftersnacken så lyssnar jag på månadens singlar istället. Lite vett ska man väl ha.

Anderson .Paak har släppt singeln Tints tillsammans med Kendrick Lamar, en funky och charmig men framförallt välbehövd banger. Perfekt låt att starta morgonen med när man äter frukostflingorna i totalt mörker. NAO och 6LACKs låt If You Ever passar också in i samma instant-mood-enhancer-kategori. Kodak Black och 6ix9ine-grejen håller fortfarande på (är det nån som vet vad den handlar om?) och den förstnämnde har döpt sin singel till ZEZE som en kommentar på 6ix9ines låttitelkreativitet. Hursom, ZEZE är ett virrvarr av oljetrummor, Travis Scott och Offset. Alltså en otroligt härlig liten present.

På hemmaplan har Simeon äntligen följt upp succén Kan Du med hans nya singel Casanova. Trots somriga vibbar slår den hårt, precis som Ros singel My Way, som är så silkeslen och catchy att man inte kan göra nåt annat än att trycka på repeat. På ett lugnare plan kom Cherries senaste låt Samma Flagga, lika storslagen som förväntat, en beskrivning som också passar perfekt in på Zara Larssons Ruin My Life. Robin Nazaris titelspår från sin nya EP Familjen är en perfekt homage till sina grabbar. BRB ska skicka den till alla mina kompisar nu. 

 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!