Månadens singlar november 2018

08:47 1 Dec 2018

Varje månad presenterar Nöjesguidens Armani Maleh de bästa singlarna. 

Men herregud vem kunde ana att november, även kallad helvetesmånaden, skulle sluta på topp? Ni vet självklart vad jag pratar om. Vad kan det annars vara om inte den fantastiska nyheten att:

GESAFFELSTEIN ÄR TILLBAKA!!!!!!!!! Jag hade kunnat skriva en hel bok om den legendariska dagen som är den 29 november 2018 och släppet av Gesaffelsteins nya låt Reset men i och med att den enbart skulle vara i versaler och utropstecken så tror jag att smakprovet i början av detta stycke räcker. Istället kommer här flera tips på andra bra singlar som släppts under november.

Jag vet inte hur han gör men om man skulle slå upp definitionen av ordet Funky får man upp en bild på Kaytranadas ansikte. Hans nya låt CHANCES har den unika balansen där en lugn låt är så pass rytmisk att man blir förvirrad om man kan dansa till den eller egentligen borde användas på ett avslappningsband. På tal om avslappning är kombinationen av norska och norrländska perfekt som på Unge Ferraris nya låt Piker & Vin med Fricky som gäst. Vidare kan man avsluta avslappningen med Isidor Xavier och Yari Blues maaaagiska låt SEX

Det bästa vägen ut ur novemberdeppen är ljuset, därför är det mycket tacksamt med Silvana Imams levnadstecken Jag Ser Ljuset. Simeon däremot är hundra procent skyldig till den rådande samt hysteriska julstämningen efter att ha släppt årets jullåt Under Misteln. Nån borde ringa Mariah Carey nu, så hon inte blir ledsen när denna låt går om hennes classic. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!