Månadens singlar december 2018

00:00 31 Dec 2018

December tenderar alltid att gå i dubbel hastighet. Alla runtomkring en är också dubbelt så trötta, dubbelt så hetsiga, men även dubbelt så glada. Julen må äntligen vara över (OBS grinchen i mig kommer från att jag inte firar jul, jag är inte bitter egentligen), vintersolståndet har äntligen skett och Jesus firar 2018 år på jorden. Grattis bram. I det massiva havet av årsbästa-listor (missa inte musikredaktionens egna!!) kommer här en lista på de bästa singlarna som bubblat upp under årets sista månad. Vi ses nästa år!!!

Månadens mest otippade och roligaste släpp kommer från miss Azealia Banks som önskade sina fans god jul med den tre spår-långa singeln Icy Colors Change. Om man älskar wailande i kombination med jul är detta en perfekt singel för dig. Post Malone avslutar ett magnifikt år med vibrerande Wow.och Ariana Grande andas ut med vackra imagine.

Tredje singeln från årets stjärnskott Imenella heter Fråga om mig. Den kvicka och rytmiska låten, som inte låter som hennes tidigare släpp, fastställer bara att Imenella kan bemästra vad hon än bestämmer sig för. Från Cherrie kommer två samarbeten denna månad; tillsammans med Fricky släpper hon magiska Kungsliftenoch agerar gästartist på Erik Lundins singelAndetag. Robin Nazari följer upp höstens debutEP Familjenmed nya singeln Brev till döden. Och apropå debut – lyssna på debutsingeln Jag Kanav ilmee, en imponerande självproducerad pärla att addera till vår stolthet – svensk RnB. Så spänd inför vad det nya året kommer bidra med!

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!