Månadens kex: Digestive

09:29 25 May 2024

Varje månad utser Nöjesguiden månadens kex. Den här månaden går utmärkelsen till Digestive.

Vi börjar med en sportfråga. Hur känns det?
– Smickrande förstås. Det är inte varje månad man blir månadens kex i Nöjesguiden.

Du har synts ihop en del med brie på sistone. Är ni ett par?
– Jag och brie är bara vänner. Vi kompletterar varandra väldigt bra, men mer än så är det inte. Jag har singelbrallan på.

Singelbrallan?
– Sitter som en smäck och är lätt att ta av, haha.

Skulle du kunna dejta ett fan?
– Nej, det har jag svårt att se. Det blir så konstigt när folk har en färdig bild av mig som kanske inte stämmer alls med hur jag upplever mig själv men som jag ändå måste försöka leva upp till på något sätt. När jag kommer hem och lägger mig i soffan är jag kanske inte exakt som jag är på tv.

Hur uppvaktar man dig?
– Jag är kanske lite gammeldags, men jag tycker att det är jag som kille som ska stå för uppvaktandet.

Vad gör du för att imponera?

– En grej jag brukar göra är att beställa vin åt tjejen. Då verkar man världsvan. De flesta tjejer kan knappt skilja på rött och vitt vin i ett blindtest, så det där är enklare än vad man kan tro. Folk är så ängsliga med det där också. Ibland tänker jag att Frida Lund har Sveriges lättaste jobb. Hon skulle kunna servera ett glas kanjang och säga att det är Jusqu’ici tout va bien utan att någon skulle våga ifrågasätta det. Om det skiter sig med allt kan man alltid bli sommelier, brukar jag säga.


Finns det något du absolut inte gör?
– Frågar om vi ska ”ta en öl” på Södermalm. Man vill ju signalera att man är en sensibel kille. Inte att man är Homer Simpson. Och en sak till, tjejerna har sett Babylon vid det här laget. Dit kan du gå om du vill signalera att det är din första dag i Stockholm.

Finns det något ställe du rekommenderar?

– Nyöppnade Bacchanale på Ringvägen.

Vad gör dig avtänd?
– På Hinge finns det ganska många tjejer som har fyllt i att en slumpmässig fakta de gillar är att uttrar håller händerna när de sover för att inte glida ifrån varandra i vattnet. Svajpar jag fram en till sådan där jävla utter-tjej är det jag som går och hämtar snaran.

Vad gör du om du märker att en dejt är tråkig?
– Håller en monolog om hur Bob Dylan förändrades efter motorcykelolyckan 1966. Antingen tröttnar de och går hem eller så är de mot alla odds intresserade av ämnet och då får man kanske omvärdera.

Har du tråkat ut många tjejer på det viset?

– Några, kanske. Men du fattar inte hur många ”analyser” av Gift vid första ögonkastet jag har tvingats lyssna på. Payback is a bitch!

Vilken är den finaste låten du vet om kärlek?
100 med Ana Diaz.

En ganska melankolisk låt?

– Är det? För mig handlar den om att ha en liten knodd och ett riktigt Husdrömmar-hus i Italien. Det finns inget melankoliskt med det.

Vad läser du i hängmattan i sommar?

– Vad som helst med Englund och Selåker.

Engman?
– Engman!

Vad tar du med dig till en öde ö?
– En gitarr och en flaska Cointreau.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera