Malmöpriset 2018: Krog

Redaktion 18:26 11 Dec 2018

Här är det bästa som Malmö hade att erbjuda under 2018 inom kategorin krog. Se alla nomineringar till Malmöpriset 2018 här

Soi 29
"Detta motsvarar vad man kan få på de riktigt coola restaurangerna i Bangkok" och vi är (trots en obefintlig vistelse i Thailands huvudstad) beredda att hålla med. Soi 29 tar med oss på en resa bort från Bergsgatans indiska restauranger och falafelhak till en liten del av den sydostasiatiska matkulturen.

Sakanaya 
Alla städer behöver ett ställe för finsushi och Sakanaya är Malmös. Utanför Sakanaya ringlar sig kön lång i princip varje helg, men det är självklart när de har målet att erbjuda något för alla och inte en skara finsmakare.  

Riket
Med sin brokiga men ack så bra meny har Riket blivit ett namn på alla malmöiters läppar sedan de forna Tempo-kockarna slog upp portarna för cirka ett år sedan. Här bjuds gästerna in till ett hemtrevligt rike, där den lokala bondens grönsaker varvas med naturviner och gott sällskap. Tro mig – inga kan få majs att smaka så gott. 

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
Publicerad i tidning: 

Texten har även publicerats i Nöjesguiden nr 01, 2019.

0 Kommentera

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

RAMEN TO BÍIRU

Skenet från den röda neonlampan med Ramen to Bíirus logotyp lyser upp lokalen och gör att allt får ett rött skimmer över sig.

Bao Bao

På Mitt Möllans food court i Scandwichs gamla lucka ligger, som namnet kanske avslöjar, en baorestaurang.

Senaste krogrecensionerna i Malmö

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!