Malmöpriset 2017: Bar

13:28 28 Nov 2017

Här är det bästa som Malmö hade att erbjuda inom kategorin bar under 2017.

Ost & Vänner
Den lilla delikatessbutiken på Gourmetboulevarden antog något av en ny skepnad i år då de fick serveringstillstånd och började leva dubbelliv som stans första ostbar. Och ja, det är precis lika härligt i praktiken som det låter i teorin.

MJ’s
Så fick Malmöborna äntligen en hotellbar med hög hängvänlighet. Flamingofåtöljen, de hemliga rummen och trivselminister Hedda Wenster är bara några av anledningarna till varför MJ’s är knökat flera dagar i veckan.

care/of
Ny, ambitiös cocktailbar i den del av stan som några mäklarmiffon försökte dubba till Malmhattan för några år sedan. En lika välkommen som välinredd satsning för Malmös alla drinksugna.

Se alla nomineringar till Malmöpriset här.

Du har väl inte glömt att följa Nöjesguiden på Facebook?

Stad: 
Lokal: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.