Jimmy Dalí, Fatima Dalí och Jason ”Timbuktu” Diakité,

MALMØ Falafel flyttar in i Ringen

10:44 9 Sep 2019

Matscenen Teatern får ett kulinariskt tillskott. 

Skanstull får en ny falafelbar då MALMØ Falafel flyttar in i Ringen Centrums matschen. MALMØ Falafel som hämtar inspiration från Skåne och mellanöstern drivs av Jimmy Dalí, Fatima Dalí och Jason ”Timbuktu” Diakité.
– Då Södermalm ligger mig varmt om hjärtat så känns det både roligt och spännande att få öppna vår andra restaurang i Stockholm i Teatern, säger Jason Diakité.

MALMØ Falafel, som beräknas öppna på onsdag den 11 september, kommer att ersätta The Plant i Teatern, som idag har sammanlagt nio kök och ett patisserie.
– Vår idé har hela tiden varit att servera god och genomtänkt mat, gjorda på bra råvaror och ekologiska produkter utan att göra det komplicerat. Bland annat är vi oerhört glada över att kunna servera en halloumi som tillverkas av en familj i just Malmö, säger Fatima Dalí.

Teatern har öppet alla dagar i veckan från klockan 11.

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!