Maîtres lanserar i Malmö och Helsingborg

14:21 10 Jan 2022

Restaurangappen expanderar sin verksamhet till fyra nya städer. 

Det svenska foodtechbolaget Maîtres lanserar sin restaurangapp i Malmö, Helsingborg, Norrköping och Linköping. I och med lanseringen i de nya städerna tillsammans med de restauranger har tillkommit i befintliga städer är nu över 120 svenska restauranger anslutna till tjänsten.
– Vi ser kontinuerligt hur allt fler restauranger ser fördelarna med vår tjänst samtidigt som gästerna får en ännu bättre upplevelse ända från bokning till betalning, säger Anders Ingårda som är vd på Maîtres.

Restaurangappen gör det möjligt att boka bord, dela notan och betala för ditt restaurangbesök i en och samma app. Maîtres finns sedan tidigare i Stockholm, Göteborg, Västerås, Båstad och Åre.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Gerege

Sedan övertagandet av klassiska Mongolian Barbecues lokaler på Södra Promenaden 2017 har Gerege varit ett spännande tillskott på Malmös restaurangkarta.

Krogrecension: Sushi Rebellion

I våras skrev vi om faktumet att antalet sushirestauranger som poppade upp i Malmö höll god takt med antalet barn som förlöstes i babyboomen på 40- till 60-talet. Sushi Rebellion var en av dessa, som vi dessutom uppmärksammade i samband med att det blev klart att man skulle slå upp portarna.