Magnus Nilsson öppnar popup i Åres kabinbana

13:53 11 Apr 2019

Den tvåstjärnige Fävikenkrögaren Magnus Nilsson öppnar popup-restaurang i Åre under Påsken.

Restaurangen Kabin 1274 kommer att vara öppen för tre sittningar mellan den 20-22 april i en av Kabinbanans gondoler – men bara för de som bestämt sig för att bidra till en hållbar framtid.

För att få tag på ett bord behöver du nämligen visa att du rest fossilfritt till Åre, det vill säga med elbil eller tåg. Aktiveringen är ett samarbete med Fortum med syfte att uppmärksamma de som på olika sätt bestämt sig för en hållbarare livsstil.
– Den stora majoriteten av våra gäster flyger upp eller kommer med en fossilbränsledriven bil. Genom att genomföra dessa tre middagar tillsammans med Fortum så vill vi göra två saker. För det första vill vi belöna de som har gjort ett aktivt val att ta sig till Åre på ett hållbart sätt, för det andra vill vi visa på de fossilfria möjligheter som finns att ta sig hit, säger Magnus Nilsson.

Precis som på Fäviken kommer maten i popup-restaurangen att baseras på lokala råvaror från Åre med omnejd. 

Läs mer om hur du får bord på Kabin 1274 här

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Poppy

Öppningen är fortfarande så pass ny att inte ens serveringstillståndet är på plats i samband med att vi besöker krogen för första gången.

Krogrecension: Gurras

I samma ögonblick som vi stoppar in foten på Postgatan 16 möter huvudpersonen själv upp med ett fast handslag och ett smittande leende på läpparna.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nöjesguidens nyhetsbrev


 

Missa inga nyheter! Missa inga fester!
Anmäl dig idag!