Vacation Forever, foto: Daniel Stigefelt.

Made By ordnar gratiskonsert med Vacation Forever och Esther

Redaktion 15:36 27 Aug 2019

Pistonhead Foundations klubbkoncept är tillbaka med Vacation Forever och Esther live. I DJ-båset står Deportees.

Den 30 augusti är årets första upplaga av Made By här, och denna gång står Vacation Forever samt Esther på scenen. Bakom skivspelarna hittar vi albumaktuella Deportees.

Esther och Deportees.

Made By är ett koncept som startades förra året av stiftelsen Pistonhead Foundation tillsammans med Luger. Initiativet syftar till att skapa unika tillfällen där musik, konst och andra kreativa uttryckssätt får mötas och där de inbjudna konstnärerna får möjligheten att leva ut sina visioner.
– Pistonhead Foundation är övertygade om att kreativa individer gör vardagen bättre för alla, och att deras arbete är viktigt för hur vi ser på modern kultur. Luger delar dessa tankar med oss och vi har tidigare skapat musikkonceptet On-Tour tillsammans som blev väldigt populärt. Nu har vi tagit steget vidare och utvecklat ett koncept där olika kreativa uttryck får mötas, där kreatörer får utökad kreativ frihet, säger Sofia Andersson som är produktchef för Pistonhead.

Under 2018 ägde fyra Made By-tillfällen rum som kurerades av Atlas Television, Nuda, Leslie Tay samt Klara Radio. Platsen denna gång är Hilma på Torsgatan, och det är gratis inträde för dig som osar innan. Åldersgränsen är 20 år. 

Läs mer om kvällen på det officiella facebookeventet

Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!