Lyssna på när Thorsten Flinck återförenas med sin tvillingbror

15:01 16 Oct 2020

Sigge Eklund har startat en ny podcast där tvillingbröderna Flinck talar med varandra för första gången på 20 år. Nu går det att lyssna på det första avsnittet. 

Idén var att Torsten och Richard Flinck skulle återförenas efter att 20 år tidigare sagt upp kontakten med varandra. Det är Sigge Eklund som ligger bakom podcasten där bröderna talar med varandra över telefon. Men det går inte som poddprofilen har tänkt sig. Det som skulle bli försoning präglas istället av ilska, frustration och fylla. Något vi får smak på redan under avsnitt ett. 

Till tonerna av Fred Åkerströms Jag ger dig min morgon försöker Sigge Eklund medla mellan bröderna, som inte lyckas komma överens. Två personer som båda har haft stora problem med missbruk. Men även Sigge Eklund har en historia med bröderna Flinck. Efter sina gymnasieår startade Eklund ett företag tillsammans med Richard Flinck. Tillsammans drev de internetbyrån Hyperlog i fem år. Under den tiden kom han mycket nära både Richard och Torsten. Men det hela slutade i katastrof. Företaget kraschade, Eklunds kontakt med bröderna upphörde och tvillingarna sade upp sin relation. Nu återförenas de igen. 

Det kommer totalt tio avsnitt som spelades in under fem veckor. Lyssna på det första avsnittet här

Skådespelare: 
Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!