MayDay.

Lunchyoga på stans nya krogkoncept

09:21 17 Apr 2018

Sunt ska det vara under lunch. 

MayDay, restaurangen med fokus på fräsch mat på korgkonceptet Zamenhof, bjuder under jämna veckor in till lunchyoga. Konceptet är "non-sweat" vilket menas att du kan komma i dina vanliga kläder. Ett tips är dock att skippa stuprörsjeansen utan stretch.  

Varför lunchyoga? 
– 
För att när ska en annars hinna? Det är ju uthärdligt att träna på lunchen - men det tar tid! Ett entimmespass kräver ju minst 15 minuter till att gå till gymmet, checka in, byta om, och minst lika mycket efteråt till dusch och promenad tillbaka till kontoret. Och då har du inte ens hunnit äta lunch! En halvtimmes lugn yoga är ultimat därför, och istället för att styrketräna tränar vi själen lite mer, lite mer eftertanke, lite mer rofyllt, men precis lika givande. Kanske mer givande nu när jag tänker på det, förklarar Emerentia Leifsdotter Lund.

Läs även: Så blir Göteborgs nya krogkoncept Zamenhof

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Krogrecensioner

Krogrecension: Dubbel Dubbel Polhemsplatsen

I ett antal år har Erik Sundfeldt och Lars Olsson med gäng, försett göteborgare med wontons, bao och en massa sugarsnaps. När den fjärde Dubbel Dubbel-restaurangen skulle öppna var hajpen enorm. Lokalen är dubbelt så stor som de tidigare och med ett läge i ett fd. rätt så “ruffigt” område. De som längtade mest efter the grand opening var trots allt GP som efter år av sunkiga mackor från Netto skulle få vällagad lunch – och det fick dem, men middagsgästerna fick vänta lite längre. 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!