Little Jinder leder travprogram

08:00 27 May 2020

Tillsammans med Little Jinder genomför ATG en travsändning för nybörjare i samband med Elitloppet.

Miljontals svenskar väntas följa travloppen hemifrån i samband med Elitloppet den 31 maj. Utöver de ordinarie travsändningarna i TV4 och ATG Live, erbjuds för första gången en sändning helt anpassad för nybörjare i form av Jinders Travhörna.

Programmet leds av ingen mindre än Little Jinder. 
– Jag älskar trav eftersom det är både nördigt och folkligt. Det finns så många härliga karaktärer och under sändningen kommer vi träffa några av dessa, säger Little Jinder. 

Frågan om att leda en travsändning var inget artisten direkt hade räknat med, då travintresset fortfarande är relativt nytt.
Jag fick upp ögonen för trav när morbror Janne tog med mig till Solvalla i julas. Jag har kort attentionspan så för mig är det perfekt att loppen är så korta och intensiva.

Tillsammans med såväl kända som okända gäster pratar Jinder i programmet om travsport generellt, reder ut svåra termer samt guidar tittarna genom Elitloppet.  

Jinders Travhörna visas söndagen den 31 maj på ATG:s kanal på Youtube, och sänds mellan 14.30-18.00, samt 20.00-20.45. Elitloppets final körs klockan 20.30. 

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!