Lisa Björkman blir ny restaurangchef på Taverna Brillo

12:06 30 Nov 2018

Från och med den 1 december tar Lisa Björkman över rollen som restaurangchef för Svenska Brasseriers jättekrog. 

Lisa kommer senast från rollen som matsalschef på Sturehof. Dessförinnan har hon bland annat studerat i Schweiz, varit restaurangchef på Vassa Eggen och varit med och etablerat Boqueria.
– Jag är oerhört glad över att välkomna Lisa till Taverna Brillo. Hennes erfarenheter från en rad olika verksamheter i restaurangbranschen blir ett värdefullt tillskott i den förändringsresa som pågår. Lisa är en mycket respekterad ledare och jag är övertygad om att hon kommer att kunna lyfta Taverna Brillo till nästa nivå, säger Niklas Johansson, vd för Svenska Brasserier

I samband med att Lisa Björkman tillträder sin nya position går den nuvarande restaurangchefen Peder Lindh vidare till ett nytt uppdrag inom Svenska Brasserier.
– Jag ser verkligen fram emot att få leda Taverna Brillo och bidra till restaurangens fortsatta utveckling. Min ambition är att skapa en restaurangupplevelse i världsklass och tillsammans med alla fantastiska medarbetare på restaurangen är jag säker på att vi når dit, säger Lisa Björkman själv om sin nya roll.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!