Late Night Dining & Drinking på Restaurang Växthuset

13:50 17 Sep 2019

Restaurang Växthuset satsar på Late Night Dining & Drinking. På menyn finns bland annat vegansk mat och biodynamiskt framställda viner.  

Varje lördag med start den 21/9 kommer restaurangen duka upp för ”Late Night Dining & Drinking”. Köket flyttar ut i restaurangen och man får en intim middagsupplevelse. 

Menyn kommer att bestå av växtbaserad trerättersmiddag eller Södermalms lyxigaste macka, båda alternativen serveras med matchande dryck. Södermalms lyxigaste macka består av grillat surdegsbröd med tryffel, smörbönor, senapsblad, sotad lök och vinteräpple. På menyn finns också drinkar och naturvin såväl som hantverksöl. Sittningarna sker mellan 23:30 och 03.00.

Efter middagens slut välkomnas gästerna till klubben Under bron som håller öppet till 05:00, inträdet är inkluderat och gästerna går före i kön.

Priset för trerättersmenyn kommer ligga på 385 kronor, Södermalms lyxigaste macka ligger på 175 spänn.

Alla priser är exklusive dryck och du bokar bord på restaurangens hemsida

 

 

 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

 

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!