Kvarteret bokar sina största akter för i år

17:19 29 Jun 2018

Det är en legend som intar Kvarteret den 5 juli, och den legenden är ingen mindre Carl Craig.

Torsdagarna på Kvarteret har redan hunnit blivit populära då dom haft ett fokus på att boka stora och starka akter inom den elektroniska scenen. Tidigare har bland andra dj Seinfeld och Gerd Janson spelar på Kvarterets torsdagar. Och den femte juli är det som sagt dags för Carl Craig att stå bakom spelaren. Även bokade den 5 juli är Mall Gran från Australien och Dr. Rubinstein från Israel.  
– Vår infallsvinkel på torsdagarna där vi bjuder in en större akt för ett tidigt set som börjar redan vid tio samt en andra för ett senare efter midnatt har fungerat väldigt bra. Vi ger folk valet att ta några öl, dansa till en världsartist och ändå komma hem i rimlig tid, eller stanna och se den en andra direkt efter och köra på som om det vore fredag, säger Alex Drewniak från Kvarteret. Att se Carl Craig klockan tio en sommarkväll i Stockholm är något unikt, fortsätter han.

Kvarteret består av två utomhusdelar och två inomhusdelar, varav ett är ett gammalt slakthus som byggts om och renoverats. Kvarteret består av fyra olika områden som fyller olika funktioner; Fristaden, Kyrkan, Gatan och Torget. Samtliga områden är till för att skapa olika atmosfärer och beroende tid på dygnet och typ av tillställning samt performance.

 
 
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!