Krogshowen gör comeback på Södra Teatern

14:51 16 Dec 2019

Efter en höst med fokus på Groggen kommer nu krogshowen tillbaka till Södran. Startskottet skjuts den 21 januari.

Södra Teaterns krogshow tar plats i Restaurang Mosebacke, och kommer till största delen att ha fritt inträde vid bordsbokning och matbeställning.
– Krogscenen på Mosebacke har varit med om mycket och vi är så glada över att kunna aktivera den igen, säger Fredrik Granberg, programchef och konstnärlig ledare för Södra Teatern.

Litteraturklubben Glitterär Salong med Amelia Adamo & Neta fick redan i höstas flytta till Restaurang Mosebacke på grund publiktrycket, och samtalen fortsätter även i vår. Samma gäller för David & Fredriks Musikquiz och Gameshow med Lång-Kalle & Maria som båda tar steget in i restaurangen i vår.

Utöver detta kommer Henrik Johnsson och Mark Levengood för att prata tro och andlighet när deras podd Men Herre Gud! återuppstår som krogshow. Även Fredrik Strage tar sig an scenen i konceptet Strage on Stage där han pratar om allt från idoldyrkan till rockmytologi och moshpits.
– Det är en ära att få ställa mig på en scen där jag sett så många artister. Jag har aldrig gjort en krogshow förut så det känns lite nervöst. Men mina anekdoter kommer förhoppningsvis att vara minst lika festliga som jonglörer och cancan, säger Fredrik Strage om krogshowdebuten.

Slutligen kommer också Anders Lundin att gästa scenen med vismusikalen Expedition Livet där han avhandlar människans vandring på jorden från vaggan till i dag. Med sig har han musikern Jonas Olofsson på kontrabas. 

Schemat för krogshowerna finns ute nu och menyer till dessa släpps inom kort. 

Stad: 
Kategori: 

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!