Klubbrunda vecka 47

11:02 21 Nov 2019

På lördag händer det så mycket roligt att vi kände oss tvungna att dela med oss av våra bästa tips. 


Yaki-da Chaos in the Cbd
Hela vägen från Nya Zeeland kommer den här duon för att skapa kaos i göteborgsnatten. Värmer upp gör Magnus Nylander så se till att vara beredd på en lång kväll i trapphuset vi kallar nattklubb.


Lounge(s) Made by: Les Big Byrd med vänner!
Ölsponsrade evenemang ser i alla fall vi inget fel med, speciellt inte när det även råkar involvera Les Big Byrd. Lounges är kanske inte vanligtvis den rockigaste platsen i Göteborg men på lördag kommer den att vara det.


Kino 10 år
Visst, vi vet alla att Kino är som bäst på sommaren, men ska de fira tioårsjubileum på höstens absoluta sista sväng så kommer vi att ta oss dit med glädje i alla fall. Dessutom bjuds det ju på tårta redan från 15, och vi vet alla vilken rolig kombination socker och alkohol är.


Ennui på Contrast Public House
Sångaren Jacob Ahlstrands tokiga energi är inget vi vill gå miste om om vi inte måste. Ennuis spelning på lördag kommer att garantera en stor dos av den.


Deportees på Pustervik
En av norra Sveriges största stoltheter har pallrat sig nedåt i landet. Deportees intar Pvik med briljanta Esther som förband, och har du inte redan biljett till den slutsålda spelningen är det dags att börja försöka fiska.


What's Good på Nefertiti
Det blir inte mycket jazz på lördagsnatten hos Nefertiti eftersom det vankas besök av artisten Nayomi samt ett dansframträdande av Dhq Fit Fatma. Mycket bättre recept för en lyckad utekväll än bossa nova.

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!