Kjell Burgerqvist.

Kjell Bergqvist gör hamburgare för Prime Burger

10:00 24 Sep 2020

Du kan aldrig gissa vad den heter. 

Skådespelaren Kjell Bergqvist lanserar i dagarna en kreation för hamburgerkedjan Prime Burger. Hamburgaren som består av två lökstekta hundragramspuckar (Oklahoma style) med cheddar, senapsfärskost, pickles samt röd chili går under namnet, just det, Kjell Burgerqvist.

"Det inte bara smakar gott, det gör även gott" 

Tio kronor från varje såld burgare går dessutom till Familjen Bergqvists insamlingsstiftelse som bland annat hjälper barn i Thailand att lära sig simma. 
– Det känns jättespännande att få göra det här med familjeföretaget Prime Burger och skapa lite goodwill tillsammans med oss och vår stiftelse. En bra slant skänks per burgare vilket gör att det inte bara smakar gott, det gör även gott för andra människor, säger Kjell Bergkvist i en kommentar.

Kjell Burgerqvist säljs från den 1 oktober på samtliga Prime Burger-restauranger. I oktober öppnar även Prime Burger en ny restaurang. Denna kommer att ligga på Lugnets Allé 75 i Hammarby Sjöstad.

Läs även: Flippin' Burgers är sålt

Stad: 
Kategori: 
0 Kommentera

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Krogrecensioner

Krogrecension: Copine

Adressen på Kommendörsgatan 23 förpliktigar då den har huserat en rad krogar tidigare. Nu har den hamnat i händerna på Jim och Jacob.

Krogrecension: Hybrid

Blott ett stenkast från Tele2 Arena ligger den korsning av gastropub och helt vanlig restaurang som vi får anta att namnet anspelar på.

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste krogrecensionerna i Stockholm

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!