Kim Kardashian går Kanye West på hela internet efter nude

10:31 8 Mar 2016

Ännu en dag gryr och återigen har det skett: internet har drabbats av en nude på Kim Kardashian. Och då menar vi drabbats i ordets allra sämsta bemärkelse.

Man kan tycka att världen borde ett, ha vant sig vid att Kim K ibland är naken på bild, och två, ha vett nog att uppskatta det. Men icke. Igår morse, svensk tid, la internets härskarinna upp en ett år gammal bild på sig själv i sitt Parisblonda hår och, hör och häpna, utan kläder – med censur för väl valda delar av sin kropp. 

Bilden utlöste en smärre skämtstorm bland allsköns lustigkurrar, och, som vanligt, en inte oansenlig mängd kritik från såna som liksom tycker lite för mycket att en kvinnas värde inte ligger i hennes (nakna) kropp.


Sen händer det vi alla, alltid, utan undantag, hoppas ska hända. Bråkiga Kim vaknar till liv och går till attack mot de som kritiserar henne – minns på temat även den livsomvälvande hashtaggen #pregnantkikidoesntplay – på ett den här gången nästan kanyeskt sätt. Men, inte helt oväntat, på ett långt mer sammanhängande och lyckat sätt än maken.

Ever the entreprenör ser Kim förstås här ett gyllene tillfälle att sälja fler Kimojis, samtidigt som hon förolämpar Piers Morgan med en referens till dejtingsidan som visade sig fejka kvinnliga profiler, ber Bette Midler om nakenbilder, och undrar vem skådespelaren Chloë Grace Moretz är. Tills hon kommer på det. Chloë har nämligen nyligen själv varit lättklädd på Nylons omslag.

Om allt detta kan man förstås säga vad man vill. Eller, rättare sagt, andra människor kommer att säga vad de vill, och det kommer vara hemskt. Undertecknad själv vill bara konstatera faktum: www-människor, vi är inte värdiga. Kan vi ta ett gemensamt beslut om att inte reagera som fullkomliga idioter nästa gång Kim välsignar oss med en nude? Annars kanske hon slutar.

Läs även: "Vad är det som pågår mellan Kanye West, Wiz Khalifa och Amber Rose?".

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!