Justin Bieber levde i celibat

15:25 7 Feb 2019

Justin och Hailey Bieber väntade med sex fram till äktenskapet. Det berättar Justin Bieber i hans första intervju på två år.

Omslaget till det senaste numret av Vogue pryds av Justin Bieber och hans fru Hailey Bieber. I intervjun, som är Justins första på två år, berättar han att paret inte hade sex förrän de gifte sig i september 2018. Då hade Justin Bieber levt i celibat i mer än ett år. Anledningen till avhållsamheten var Justin Biebers kristna tro. Den var ett sätt för honom att känna sig närmare gud.

"Han (gud, reds. anm) säger inte att vi inte ska ha sex för att han gillar regler och sådant. Han försöker skydda oss från att bli sårade. Ibland har folk sex för att de inte mår bra. För att de inte har någon självkänsla. Män gör det och kvinnor gör det. Jag ville återdedikera mig till gud på det här sättet eftersom det kändes bättre för min själs tillstånd. Och jag tror att gud välsignade mig med Hailey som ett reslutat av det. Man blir belönad för gott uppförande", säger Justin Bieber till Vogue.
 

Stad: 
Kategori: 
1 Visa kommentarer (1)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!