Joy i samarbete med modedesignern Lars Wallin

22:09 30 Sep 2019

Artisten Joy är tillbaka med ny musik.

Den nya singeln Min själ o dag släpptes tillsammans med en musikvideo i samarbete med Lars Wallin. Tanken är att musikvideon ska fungera som en rörlig lookbook för designerns nya klädmärke Lars Wallin V. 
– Många har nog en förutfattad bild av mig och mitt skapande, men jag vill att folk ska se att jag menar allvar med att jag nu tänker nytt. JOY och jag fann varandra i vårt konstnärskap och har hittat flera beröringspunkter där vi inspireras av varandra. Det känns roligt att ge de som drömt om en klänning designad av mig en möjlighet att bära mina plagg. Dessutom kändes det mycket roligare att visa upp den nya kollektionen med en musikvideo, istället för en traditionell modevisning, säger Lars Wallin. 

Joy har under flera månader tagit en paus från musiken och istället fokuserat på sin konst. 
– Jag har inte varit inspirerad och göra musik på flera månader utan lagt allt mitt fokus på målandet. Det känns så skönt att vara tillbaka och våga igen. Det har varit så kul att jobba tillsammans med Lars Wallin eftersom jag också älskar att uttrycka mig genom kläder och mitt yttre – oavsett om det är genom ansiktsmålning eller en fantastisk klänning – och där är inte Lars rädd för att utmana och pusha gränserna samtidigt som han håller det tidlöst. Det respekterar jag honom för. Så coolt att ett plagg kan få en att känna sig som den drottning man är, säger artisten. 

 

Min själ o dag är ett samarbete mellan Joy och Lars Wallin, alla kläder i musikvideon är en del av den senaste kollektionen. Lyssna på låten här

 
Stad: 
Kategori: 

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!