Inför Åre Sessions: Iman är sjukt peppad

08:24 18 Apr 2017

Iman är låtskrivaren bakom Zara Larssons Lush Life och är mitte uppe i sin egen solokarriär. Trots att hon varken gillar snö, kyla, pjäxor, liftar eller att vara blöt är hon sjukt peppad inför Åre Sessions.

Hur peppad är du på Åre Sessions?
– Jag är sjukt peppad! Min favvodel med att åka skidor i Åre har alltid varit när man äntligen är klar med att åka och får gå inomhus och chilla hehe, så att uppträda blir som det fast upphöjt i 10.

Tänker du gå på några spelningar?
– Ja, jag vill ju såklart försöka gå på alla men jag är väldigt taggad på att se Vaz, Jinder och Cleo.

Kommer vi få se dig i skidbacken?
– Assåå.. som sagt är jag verkligen inte den där hurtiga personen som går upp klockan 6 på morgonen och åker hela dagen. Plus att jag inte riktigt gillar snö, kyla, pjäxor, liftar eller att vara blöt haha, Men! Om jag faktiskt tar mig ut dit så kan det ändå va najs att åka lite!

När vi intervjuade dig 2015 och du nyligen hade skrivit Lush Life pratade du om att du vill förändra musikbranschen och att du har en hemlig masterplan. Hur går det med den?
– Haha, oj vad stelt att jag sa “hemlig masterplan”, vem pratar ens så.. Det går bra! Jag släpper äntligen min singel Not Down 4 Whatever den 10e maj som handlar om att inse hur ägig och bra man är och att man inte har tid att ta någon skit från någon. Och i höst kommer min Ep!

Vad har du på gång just nu utöver Åre Sessions?
– Jag har en hel del spelningar inbokade under våren och sommaren som jag ser fram emot. Är bland annat taggad på Emmabodafestivalen, har själv inte varit där sedan jag var 17 så det ska bli riktigt kul!

Läs även: "Imans masterplan"

Glöm inte att följa Nöjesguiden på Facebook.

Stad: 
Kategori: 
Se alla artiklar om: 
0 Kommentera

Fler artiklar

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!