Imo-Bo öppnade portarna för lite drygt två veckor sedan. Än så länge har de bara serverat lunch, men efter att tillstånd tryckt på OK är det på fredag dags att öppna även för en kvällsmeny.
Bakom satsningen står Kaspar Von Werther och Mikael Arvidsson. Kaspar med ett förflutet på Fee Fi Fo Fum och Market där även Mikael stod i köket. Menyn är pan-asiatisk och konceptet består av mellanrätter till ett rimligt pris. Allt från srilankesiskt, kinesiskt till malaysiskt på samma meny.
– Vi vill att det ska kännas lekfullt men inte överarbetat. Ett ställe att komma till för att få kanske just din fix från någon resa du gjort till asien. Alltså inte fusion utan mer asiatiskt greatest hits, berättar Kaspar.
Men namnet, vad betyder det egentligen?
– Själva namnet Imo-bo är på koreanska ett artigt sätt att tilltala din extended family, berättar Kaspar.
Hur kommer menyn att se ut?
– Vi kommer ha rätter på menyn så som Biff rendang, Lanzhou lamian, Okonomiyaki, Soto Ayam och Gulai kambing. Allt detta betyder kanske inte mycket förrän man varit hos oss, men det är rätter vi som jobbar på Imo-bo ätit när vi varit ute och rest. Vi ska försöka leverera smakupplevelser som man annars inte får i Göteborg, men det är lite svårt att prata om mat utan att gå vilse i en massa rätter.