Illustrera din stad

Tävling 16:58 16 May 2012


Är du illustratör, formgivare eller bara konstnärligt lagd? Nu kan du tävla med Nöjesguiden om en pennplatta från Wacom.

För att vara med i tävlingen vill vi att du tolkar din hemstad i form av en illustration, ett kollage eller liknande. Det bästa bidraget i Stockholm, Göteborg respektive Malmö får inte bara den professionella pennplattan Intuos5 som har multi-touch från Wacom till ett värde av 3970 kr utan också sitt verk publicerat på en helsida i Nöjesguiden #8.

Andra priset är den interaktiva pennplattan Bamboo Fun M till ett värde av 1960 kr och tredje priset är pennplattan Bamboo Fun S till ett värde av 980 kr.

Skicka in ditt bidrag till dinstad@nojesguiden.se senast den 20 augusti. Ange i ämnesraden vilken stad du har illustrerat. Vinnarna väljs ut av en jury med representanter från Nöjesguiden och Wacom. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.


Wacom, som grundades 1983, är världsledande inom pennplattor, interaktiva pennskärmar och digitala gränssnittslösningar. Den avancerade teknik som finns i Wacoms olika produkter har använts för att skapa några av världens mest spännande verk inom digital konst, film, specialeffekter, mode och design.

Stad: 
Kategori: 
7 Visa kommentarer (7)

Tidskriftspriset 2012

Nöjesguiden är Årets Tidskrift Digitala Medier 2012.

Läs mer

Senaste filmrecensioner

Nyhetsbrev

Vill du få Nöjesguidens nyhetsbrev och inbjudningar till våra fester? Anmäl dig här!